Over CM Payments

Al meer dan 15 jaar waardecreatie

CM Payments is onderdeel van CM dat zich al sinds 1999 specialiseert in de markt van mobile payments. Door een combinatie van innovativiteit, ondernemersschap en professionaliteit heeft het zich opgewerkt tot marktleider in de Benelux. CM Payments gebruikt deze bron van kennis en ervaring om haar klanten volledig tot dienst te zijn. Zo realiseren we waarde voor onze klanten.

Servers

Blijf de markt voor

Mobiele betalingen nemen in een rap tempo toe doordat consumenten het gemak van mobiele technologie accepteren en omarmen. Betalingen zijn dé kerntransacties die waarde genereren. Of het nu geïmplementeerd wordt in webshops, financiële instellingen of nieuwssites.

Innovatief & Mobile first

Bij CM denken we altijd in oplossingen en kansen. Dat doen we samen met onze klanten. Door onze passie voor innovatie en technologie creëren we mogelijkheden voor bedrijven die eerder niet haalbaar leken. CM biedt één mobiel platform voor alle mobiele kritische bedrijfsprocessen dat klaar is voor de toekomst. Ook onze betaaldiensten zijn dus helemaal mobile-ready, ongeacht het mobiele kanaal waarop de consument bereikt wordt.

nostock

Daarom kiest u voor het CM platform

Efficiënte verwerking

Lagere kosten per transactie

Gesloten bèta

Service op maat

24/7 support, 365 dagen per jaar

Ons support team
staan altijd klaar

Transparant

Transacties zijn altijd inzichtelijk

Intelligent algoritme

Conversie maximalisatie

100% betrouwbaar

Dagelijks meer dan 6 miljoen transacties